15 sept 2007, 16:00

Там нощем те връщат... 

  Poesía
520 0 0
 

Аромат на мечта

по лицето разля се.

Аромат и жена.

Съдбата тихо в мрака изсмя се...

 

 

 




Аромат
на цветя

те приканва в старата къща.

Аромат и жена

там нощем те връщат...

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??