4 dic 2004, 23:01

Там, зад синьото на океана 

  Poesía
961 0 6

Теменужките обичам.
Боса по тревата тичам.
Лунните треви ме галят.
Нежни ветрове ме мамят.
Ставам на лилаво цвете.
После в капчица роса.
Давя се в луна и блясък.
Гоня слънце и мечта.
Там, зад синьото на океана.
Някъде.Отвъд, отвъд...
Има слънчева поляна.
Пълна с обич и със смях.
Там е приказка живота.
Няма болки и тъга...
Там сърцата се обичат.
Няма мисли лоши и злина.
Някъде. Отвъд, отвъд...
Там, зад синьото на океана.
Има теменужана поляна.
Сбъдват се с любов- мечти!


© Лили Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??