16 jun 2010, 20:21

Танц 

  Poesía » De amor
545 0 3

ТАНЦ

 

Танцувам лунен валс със вечерта

под звуците на нощния оркестър

звездите с бални рокли от тъга

завъртат леко дансинга божествен

 

до нас е вятъра във строг костюм

прегърнал е през кръста самотата

усещам леко нейния парфюм

докосва ме с ръка във тъмнината

 

и пак се носим – аз и вечерта

прелитаме над хиляди надежди

танцува тук и моята съдба

усмихва се във новите одежди

 

и сякаш проговаря ми със глас

безплътен тайнствен - идващ от очите

- дошъл е вече твоя влюбен час

върви танцувай с Нея под лъчите

 

тогава я видях – стояща в мрака

усетила тъй силния ми зов

от щастие - душата ми заплака

танцувах вече с моята Любов...

 

16.06.2010

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??