12 mar 2008, 13:14

Танц 

  Poesía » De amor
527 0 2
Изгледа танца отстрани,
а лудо биеше сърцето
по този ритъм - огнени стрели,
изгарящи неверно тяло.

Стъпи в жаравата, не бой се,
отдай на пламъка душата,
вземи от ритъма частица,
познай изпепеленото ми тяло.

Вдигни го с дланите парливи,
жаравата е в тях, усещам,
не ме изгаряй само, пощади ме,
дори от пламъка в гледеца.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??