16 mar 2012, 23:43

Танц любовен 

  Poesía » De amor
483 0 0

Каня те на танц любовен,
нашите тела копнеят за това.

Силен зов вътре в мен напира
и зове те с всичка сила:
Ела и танцувай с мен сега.

Две тела, вплетени в нощта,
ръка до ръка, очи в очи,
устни, впити едни в други,
ласки нежни, целувки горещи.
Това са нашите тела, танцуващи в нощта. 

А душите наши, вплетени в една,
като нежни пеперуди
се издигат над нас
и танцуват танца на любовта.

Обичам те! - напира вътре в мен.
Обичам те! - искам да извикам
в тоз момент вълшебен
на танцуващи тела в нощта.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??