15 jun 2019, 12:20

Танц с криви саби 

  Poesía
166 0 1

Издигна ме гневът до посивяване
и танц със саби почнаха светкавици.
Два черни облака като пияни 
тояги запремятаха фустаните.
Две чернопепеляви мръсни думи
като намокрени в калта стърнища
набиха се във грайфера на гумите
и ме отнесоха към нищото.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харса ми, ярко олицетворение на гнева!
Propuestas
: ??:??