Танц в огъня
Кладеш ми огън на очакване
от синя нежност, с пламък на копнеж,
сънувам лятото с очи отворени,
когато вън е зимен скреж.
Нетърпеливо боси сънища ме чакат
и викат с нестинарска стръв.
На страстите ти по жаравата
танцува в транс горещата ми кръв.
Очите ти не са ми огледало,
без спомен са ръцете ми за теб,
душите ни отдавна се познават
без доказателства от земен ред.
© Пепи Todos los derechos reservados