17 ago 2010, 1:15

Танцувай с мен 

  Poesía » De amor
724 0 1

Искам да танцуваш с мен,

само с мен

и с никоя друга.

Очите ти, пълни с презрение,

да целувам -

устата ти  присмехулна,

лицето ти...

Живееш във въздушни кули,

срутят ли се -

за мен жадуваш.

 Танцувай с мен.

 Сърцето си разтвори,

ще вляза в него -

дори да те боли.

 Любовта ми е такава,

не обичам да се преструвам,

а да говоря за теб

ми е трудно.

А и ти си мълчиш

и не можеш без мен... нали!

 

 

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??