Искам да танцуваш с мен,
само с мен
и с никоя друга.
Очите ти, пълни с презрение,
да целувам -
устата ти присмехулна,
лицето ти...
Живееш във въздушни кули,
срутят ли се -
за мен жадуваш.
Танцувай с мен.
Сърцето си разтвори,
ще вляза в него -
дори да те боли.
Любовта ми е такава,
не обичам да се преструвам,
а да говоря за теб
ми е трудно.
А и ти си мълчиш
и не можеш без мен... нали!
© Jivka Koleva Всички права запазени