Танцувай с мене, рокендрол!
Танцувай лудо, без контрол
на дансинга и в ритъм – двама,
и с лудост в погледа, голяма!
Танцувай с мене, до зори!
Танцувай, хич не се чуди,
забавлявай се, живей сега,
усети вълшебството, в мига!
Прехвърчат между нас искри,
във вихър, танцът ни върти –
увлича ни със бърза стъпка,
пърха в нас, неповторима тръпка!
Танцувай, ритъм не губи!
О, даа... сега ме завърти!
Подхвърли ме, лекичко, нагоре...
пак завъртането, ще повторя!
Нека пак с ръце се хванем,
на вихрушка нека, станем!
Край теб въртя се, в ритъм див,
погълната от танца жив...
Танцувай с мене, рокендрол!...
Всичко вече, е извън контрол...
Накрай, притихвам ти в ръцете,
завършваме със устни слети!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados