20 mar 2005, 12:08

Танцувам с теб 

  Poesía
989 0 8

Грейнали са думите по листите,
разкриват нежно всеки звук на обичта ни.
Изтичат буквите мастилени от пръстите -
като реки широки - извор тих на любовта ни.

А редовете се нанизват през съня ми,
вълните перли са в сърце без бряг, трептят
и сипват радост, капки топли в мисълта ми -
задъхват чак, а думите по лист-живот искрят...

Рисувам пътища, щриховам стъпки в стъпки
и чувам тропота отляво - звън ... след звън ...
Във токчето на пролетните ми обувки
се крият меденени звънчета – зън, зън, зън...

Пристъпва валсово към тебе любовта ми,
като съзвучие. До теб съм ... Близо съм.
Потъвам в ритъма, разбуждам се в съня ми
и чувам твоя глас отново – зън, зън, зън...

(Танцувам с теб по листа ... като в сън...)

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??