3 sept 2010, 14:54

Танцуващият лебед 

  Poesía » Otra
488 0 2
 
Ти бе един прекрасен лебед!...
С невидимите си крила
рисуваше една поема
на класика и красота.
И кънките чертаят нежно
в леда две влюбени сърца.
А ти - умиращия лебед -
даряваш ни една сълза.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??