Sep 3, 2010, 2:54 PM

Танцуващият лебед 

  Poetry » Other
489 0 2
 
Ти бе един прекрасен лебед!...
С невидимите си крила
рисуваше една поема
на класика и красота.
И кънките чертаят нежно
в леда две влюбени сърца.
А ти - умиращия лебед -
даряваш ни една сълза.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??