27 may 2023, 9:12

Танцът на листото 

  Poesía » De amor
253 2 13
 

Едно листо танцуваше ламбада
под ритъма на барабанен дъжд.
Танцуваше, танцуваше, с наслада,
защото бе сърце... на влюбен мъж...

14.07.2015.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??