16 sept 2023, 23:14

Танка 

  Poesía » Formas orientales
192 0 3

  ***
  Разпилени до
  контейнерите за смет
  остатъци от
  изживян живот. Всичко
  на Света е преходно...
 
  ***
  Никой не може
  да избяга. Съдбата
  е "пред вратата"!...
  Окото на Времето
  безмилостно ни следи...
 
  ***
  Когато духът
  и материята са
  във двубой става
  страшно... Съюзят ли се
  непоклатими стават!...

 

  ***
  Слънцето, шумът
  на вълни; изкуството
  и културата –
  нищо друго няма да
  ми липсва от живота...

 

  ***
  Всичко се свежда
  до две неща – как човек
  се чувства и с
  какво се занимава.
  ...Другото е суета!...

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??