30 may 2014, 21:45

Танка 

  Poesía » Formas orientales
834 0 0

Припламват спомени -

пъстри експлозии

от предишен живот,

изживян от друг човек -

безмълвна призрачна сянка.

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??