17 dic 2008, 10:46

Танка (Моя любов) 

  Poesía » Formas orientales
714 0 1
 

1. Мълнии светят

над село в полумрак

и гръм отеква.

Сърцето ти красиво

мракът в мен освети.

                                                       

2. Дъждовни капки

напояват земята

и цапат със кал.

Чисти са душите ни,

от обич закриляни.

 

 

 

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??