Тая нощ...
Тая нощ е безлунна
и ще гаснат звезди...
Нейде ще съмне,
нейде глъч ще ехти...
Тая нощ е безкрайна
с тоя тих звездопад...
Шепне сънени тайни
над заспалия град...
Тая нощ ме опива
със една луда страст...
Как във нощ се заспива
със сърце в чужда власт...
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados