21.05.2009 г., 21:50 ч.

Тая нощ... 

  Поезия
1282 0 34

          Тая нощ...


Тая нощ е безлунна

и ще гаснат звезди...

Нейде ще съмне,

нейде глъч ще ехти...

 

Тая нощ е безкрайна

с тоя тих звездопад...

Шепне сънени тайни

над заспалия град...

 

Тая нощ ме опива

със една луда страст...

Как във нощ се заспива

със сърце в чужда власт...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??