11 jun 2008, 1:50

Тази, която... 

  Poesía » Otra
638 0 3

Тази, която от живота всичко ще взима,

тази, която всеки, когото поиска, ще има.

И вечер ще плаче докато заспи...

Тази, която непрекъснато ще се доказва,

тази, която с агресия и нежност ще омайва.

И вечер сама ще бърше своите сълзи.

 

Лъжливите потребности ще са задоволени,

изкуствено създадените й проблеми ще бъдат решени.

А устните й от истински смях ще бъдат лишени...

И мечтите й до болка изкуствени и съвършени

ще се мъчат да светят в очите замъглени

и да запълнят празнината в язвите студени.

 

Ще сбъдвам своите измислени сънища,

а вечер никой няма да сънувам...

И ще обикалям по безкрайните пътища,

а вечер сама в своя здрач ще пътувам...

Аз съм тази, която не иска да повярва в съдбата, която си предрича.

Аз съм тази, на която  й се вярва, че може да обича!

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • честно ли ? насълзиха ми се очите...незнам,не се шегувам...от всички,които съм ти чела...това ми е любимо засега Браво!
  • На нея пожелавам само щастие сега,и наистина ще станат чудеса!
    Поздрави,мила
  • на тази, която вярва...ще се случат чудеса...
    желая ти от сърце...много щастие...ти само вярвай...
    с обич, мила Катя.
Propuestas
: ??:??