16 oct 2010, 22:05

Тази нощ 

  Poesía » De amor
603 0 1

Нека тази нощ аз да ти разкажа

как без теб живях, как съм оцеляла.

Само тази нощ нека ти покажа

нежната  любов,  за която съм копняла.

 

Нека ти попея онази стара песен,

която ти напомняше винаги за мен.

И да видя как влагата в очите ти,

издайно променила е погледа смутен.

 

Само тази нощ искам да обичам

с цялата любов, която съм таила.

В тази нощ единствена нека те наричам

с всички имена, които съм мълвила.

 

От чувствата заспали огън да запаля

и във него нека дълго да горя.

Утро щом надникне в нашия прозорец,

от очите  твои  да грее любовта.

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??