7 jun 2020, 15:54  

Тази вечер 

  Poesía » Filosófica
509 0 0

Тази вечер

Мистична е тази вечер,

сливат се могъщи сили.

Днес във къща, утре в гледчер

обикалят ни светулки мили.

 

На тревата седнахме си кротко

и гледаме мрачната синева.

Не съм се чувствал по-бодро

аз никога досега.

 

Гледаме към тъмните улици

и аз се питам 

защо са пусти нощем всички жици.

Няма птици. Тогава да пея сам ще се опитам...

 

Гледаме към безкрайното чернило.

Аз те хващам за ръка,

а ти ми казваш, че тази вечер нещо се е променило,

че тази вечер мистичен е света.

© Денис Халил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??