30 ago 2006, 17:14

Тази вечер 

  Poesía
630 0 4
Тази вечер дълго те мислих
всяка форма пред мен избледня
Освен теб друго не виждах
ни чувах,ни друго желах

Всяка дума сто пъти премислих
Всяка среща пак преживях
И сякаш отново почуствах
твоите ласки и тяхната жар

Ръцете които ме милват
Очите които горят
Усмивката с която целуваш
Тази вечер за тебе мечтах

© Десислава Панчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??