30.08.2006 г., 17:14 ч.

Тази вечер 

  Поезия
633 0 4
Тази вечер дълго те мислих
всяка форма пред мен избледня
Освен теб друго не виждах
ни чувах,ни друго желах

Всяка дума сто пъти премислих
Всяка среща пак преживях
И сякаш отново почуствах
твоите ласки и тяхната жар

Ръцете които ме милват
Очите които горят
Усмивката с която целуваш
Тази вечер за тебе мечтах

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??