30 авг. 2006 г., 17:14

Тази вечер 

  Поэзия
632 0 4
Тази вечер дълго те мислих
всяка форма пред мен избледня
Освен теб друго не виждах
ни чувах,ни друго желах

Всяка дума сто пъти премислих
Всяка среща пак преживях
И сякаш отново почуствах
твоите ласки и тяхната жар

Ръцете които ме милват
Очите които горят
Усмивката с която целуваш
Тази вечер за тебе мечтах

© Десислава Панчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??