17 jun 2022, 18:57

تبصر (Прозрение) 

  Poesía » Otra
436 9 26

النسر يحكم السماء.

الفحل فخور بهروبه.

ولد الأسد ليكون ملكا..

ونحن مصنوعون من الطين.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Орелът властва над небето.

Жребецът горд със своя бяг.

Лъвът - роден да бъде крал.

А ние сме създадени от кал.

© Акеми Йошида Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??