النسر يحكم السماء.
الفحل فخور بهروبه.
ولد الأسد ليكون ملكا..
ونحن مصنوعون من الطين.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Орелът властва над небето.
Жребецът горд със своя бяг.
Лъвът - роден да бъде крал.
А ние сме създадени от кал.
© Акеми Йошида Все права защищены