4 mar 2008, 10:54

те 

  Poesía
773 0 0

 

Те са там, горе... 
Винаги са били там. 
Слънцето и Луната. 
Винаги - на изгрев и залез - са заедно... 
макар и за кратко! 
Те са вечно заедно... 
за повече интимно време 
остават през  техните  затъмнения...  
Макар  и  за  кратко,  те се  обичат!  
Макар  и  за кратко,  те  са  винаги  заедно!  
Кратка,  но  вечна...  
това е за  мен  любовта... 

© Петър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??