27 may 2007, 9:31

Те няма да разберат... 

  Poesía
537 0 1

Казах, че съм силна,
аз не плача никога.
Не скърбя,
а виждам как хвърлят
пръстта по ковчега ти.
Не ме боли, дори
когато гледам траура в
толкова сърца.
Аз съм силна!!!
Аз не плача!!!
Никога за нищо!
НИКОГА!!!
Те няма да видят
тъгата в очите ми!
Няма да разберат за
болката в сърцето ми,
защото няма да плача,
ще умра с теб, но няма
да кажа, че ми липсваш
Защото съм силна!!!

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??