4 sept 2020, 12:03

Те се сбъдват 

  Poesía
443 4 0

Когато ангелите тихо плачат,

се търсят спомени в залива на мечтата

и като палави лъчи изскачат,

и бягат от тъгата.

 

Когато ангелите са самотни,

вървят по стъпките на непознати рими

и неродени стихове се търсят

в черупките на светли мисли- миди...

 

Когато ангелите се усмихват,

желанията тихо се събужат.

И на брега на вярата и истината,

ако са искрени и силни, те се сбъдват...

 

https://www.youtube.com/watch?v=ONo5YZ2kOmM

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??