25 ene 2006, 20:48

ТЕБ 

  Poesía
724 0 0

*ТЕБ*

Защо си още в мен?
Какво правиш още тук!?
Казваш, не си тръгвал...
А може би, си се завърнал...
Не, защо?
Нали всичко със себе си взе,
не трябва нищо да ти липсва!
Вероятно си искаш сърцето,
онази немирна душа,
която харесах до лудост от първия миг.
НЕ! Няма повече нищо да връщам!
Тук и сега, ти си наред да връщаш!
Върни ми ТЕБ!

© Стихийно Бедствие Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??