14 jun 2021, 23:30

Теб искам аз... аз искам теб... теб само 

  Poesía » De amor, Formas graves
475 2 2

Не сключвам сделки с дявола, защото

не се продавам... пак ще го отпратя.

Без слава мога, боря се в теглото

и знам, че с тебе чиста е душата.

 

И златна рибка днес да проговори

за три вълшебства с щастие голямо,

сърцето триж, любима, ще повтори:

Теб искам аз... аз искам теб... теб само.

 

И ангел белокрил да ми дарява

спасение от тежката голгота,

ще бъде ли в мен вярата тогава

най- истинската в Бога и в живота?

 

Не бих почувствал наготово Рая.

И в ада любовта ти ще позная.

 

 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??