6 ene 2010, 17:13

Тефтерче за мечти 

  Poesía » Otra
840 1 1

ТЕФТЕРЧЕ ЗА МЕЧТИ


Имам аз едно тефтерче,

тефтерче за мечти.

То от мечти вече прелива,

прелива и фучи.


Сбъдват се мечтите,

ако вярваш в тях!

Те изпълват ни ушите

с много, много смях.


Страниците на това тефтерче

блестят като фенерче.

На лист мечтите напиши

и после на магията ги разкажи!


Чудо ще направи тя -

ще се озовеш в света - мечтания.

Място вълшебно ще откриеш ти,

което сбъдва твоите мечти.

                                 Ралица Костова

 

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??