27 mar 2008, 20:22

Техните сърца са болни 

  Poesía » Otra
717 0 5
 

Понякога те гледат втренчено

сякаш на глас пред тях проклинял си света,

друг път извръщат поглед глух,

съжаляват те, че си такъв.

Затова започваш да си мислиш,

че си по-различен, не защото си с недъг,

а защото си оставаш неразбрано друг.

От тези размисли сърцето май ти спира,

но от толкоз болка то се е научило да е само,

започва тях да съжалява, защото макар да е едно,

техните сърца са болни

и в лошо, и в добро.

© Нати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??