29 ago 2007, 0:19

Тежиш 

  Poesía
582 0 12
Отлюспвам те.
Наум... за сега,
макар че има
струйка любов.
Не мога да излъжа
и себе си.
Ще ми липсват
шума от дъха ти,
мекотата на пръстите.
Сърцето се свива.
Обичам те повече
какъвто те искам.
Схващаш ли?
Постоянно се свличаш
по стълбата,
минаваш под летвата
и тежиш оловен
на шията,
а просторът тъй син е.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??