18 ago 2018, 9:03

Телефон 

  Poesía » Verso libre
417 0 1

Телефонът оглушава

с тишината си безкрайна

и сигналът му смущава

с дължина необичайна.

 

Отлетяха като птици,

от изход стреснати възможен,

разговорите стотици,

само от един отложен.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??