Aug 18, 2018, 9:03 AM

Телефон 

  Poetry » Free verse
416 0 1

Телефонът оглушава

с тишината си безкрайна

и сигналът му смущава

с дължина необичайна.

 

Отлетяха като птици,

от изход стреснати възможен,

разговорите стотици,

само от един отложен.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??