9 jun 2008, 11:30

Тенис 

  Poesía
566 0 2
Топка,
летяща
от една страна
на друга.
Топ, топ
топ, тап...
Хвърчи тя
между двама
задъхани играчи.
И кой печели,
не е важно!
Важна е играта,
сближаваща
играч с играча.
Топ, топ
топ, тап...

© Ин Вел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??