9.06.2008 г., 11:30 ч.

Тенис 

  Поезия
559 0 2
Топка,
летяща
от една страна
на друга.
Топ, топ
топ, тап...
Хвърчи тя
между двама
задъхани играчи.
И кой печели,
не е важно!
Важна е играта,
сближаваща
играч с играча.
Топ, топ
топ, тап...

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??