Богатство и пари в живота не намерих,
слава и престиж за мене чужди бяха,
но имам аз богатство по-ценно от всичко -
двама сина. Какво ми трябва друго? Нищо.
Събуди се отново душата ми заспала
от тъжния си унес на старческите дни.
Тръгва надалеко момчето ми любимо,
така от двама сина - при мене ни един.
Поздрави на батко си да пратиш,
кажи му как ожидам телефон звън,
да чуя, че добре е, да пита и за нас,
обичта синовна да чувстваш и без глас.
Не мога да се сърдя, нито да коря,
китки пресен здравец за вас ще набера.
Със майчински сълзи поздрав аз ви пращам
и моля се горещо да дойде оня ден,
в който всички ние, пред святата икона,
с вяра ще шептим "Благодаря".
© Николинка Русева Todos los derechos reservados