Apr 15, 2019, 1:24 AM

Терминал 2 

  Poetry » Other
724 0 0

Богатство и пари в живота не намерих,

слава и престиж за мене чужди бяха,

но имам аз богатство по-ценно от всичко -

двама сина. Какво ми трябва друго? Нищо.

Събуди се отново душата ми заспала 

от тъжния си унес на старческите дни. 

Тръгва надалеко момчето ми любимо,

така от двама сина - при мене ни един.

Поздрави на батко си да пратиш, 

кажи му как ожидам телефон звън,

да чуя, че добре е, да пита и за нас,

обичта синовна да чувстваш и без глас.

Не мога да се сърдя, нито да коря,

китки пресен здравец за вас ще набера.

Със майчински сълзи поздрав аз ви пращам

и моля се горещо да дойде оня ден, 

в който всички ние, пред святата икона,

с вяра ще шептим "Благодаря".

© Николинка Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??