Терорист
Измисленият враг
от Буш, със цел в Ирак
да стъпи щатски крак
или в Афганистан
да сваля талибан.
По неговия план
на ред е днес Иран.
За нефта там мерак
показва и Барак.
Терористи всъщност няма,
има само интереси
на глобалната програма
зад големите завеси.
Петролът беше дан,
получен от Ирак,
а пък в Афганистан –
полетата със мак.
Иран е клас държава,
която притежава
съкровище богато
от газ и черно злато.
Въпреки че тества бомби
във подземни катакомби
Северна Корея
САЩ за враг не ще я.
Вече няколко години
пускат ядрени такива,
а Иран без грам причини
на злодей статут добива.
А и друг негативизъм
може повод да даде –
съществува комунизъм
там, а мразеха го те.
Но бедни комуняги
не пълнят алчна гушка,
затуй и не приляга
да бъдат те на мушка.
В графата „Терористи”
и гонени горещо
са всички активисти,
които скачат срещу.
© Марин Цанков Todos los derechos reservados
определя правилата
този на играта!