29 июл. 2009 г., 11:14

Терорист 

  Поэзия » Философская
413 0 2

       Терорист

 

Измисленият враг

от Буш, със цел в Ирак

да стъпи щатски крак

или в Афганистан

да сваля талибан.

 

По неговия план

на ред е днес Иран.

За нефта там мерак

показва и Барак.

 

Терористи всъщност няма,

има само интереси

на глобалната програма

зад големите завеси.

 

Петролът беше дан,

получен от Ирак,

а пък в Афганистан –

полетата със мак.

 

Иран е клас държава,

която притежава

съкровище богато

от газ и черно злато.

 

Въпреки че тества  бомби

във подземни катакомби

Северна Корея

САЩ за враг не ще я.

 

Вече няколко години

пускат ядрени такива,

а Иран без грам причини

на злодей статут добива.

 

А и друг негативизъм

може повод да даде –

съществува комунизъм

там, а мразеха го те.

 

Но бедни комуняги

не пълнят алчна гушка,

затуй и не приляга

да бъдат те на мушка.

 

В графата „Терористи”

и гонени горещо

са всички активисти,

които скачат срещу.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??