11 mar 2011, 20:06

Тесто от звезди 

  Poesía » De amor
449 0 0

                   ТЕСТО ОТ ЗВЕЗДИ

 

В мига се лутам необятен.

Вселена от мечти събирам.

Уж нищожен е моментът,

а всъщност е безкраен.

 

Частица слънце в мига виждам.

Блести по-светла от истина.

Любов отсявам в сито,

звезди се сипят, сипят…

 

Поглеждам под ръцете си,

там блестят звезди огнени.

Дланите ми светят, позлатени,

от любов най-светла осветлени.

 

Замесвам тесто от звезди,

а в мислите ми си единствено ти.

В мига се лутам цяла вечност…

Златен хляб пека в сърцето си.

 

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??