24 nov 2018, 10:01  

Тревопасно 

  Poesía » Filosófica
1692 2 4

Ех, лошо е да бъдеш тревопасно,

до хищници да се живее е опасно!

От всякъде те дебнат и заплашват,

а ти пасеш си и се надяваш да ти плащат.

Е, имаш си рога, копита,

но знаеш звяр наказва, който рита.

Цял ден се пазиш някой шеф да не настъпиш,

във сънищата само справедливост търсиш.

И рядко има тревопасни единици,

в стада събират се, както в ято птици.

Уж много са, но страх ги пази,

дано да хванат друг не нази!

Сред хищници да бъдеш тревопасно е опасно,

от следващите плячки ще си ти това е ясно...

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??