Вали.
И аз валя.
А ти си слънчев!
Събра си всички вещи,
но плочите на "The Beatles" ми остави.
Ти си тръгваш,
но мене на кого оставяш?
"All you need is love" ми пееше преди,
в съзнанието оставяше следи;
на "And I love her" танцуваше с мене под дъжда,
а сега любовта тъне в ръжда.
Слушам "Hello Goodbye"
и знам, че това е нашият край!
"Beatles" и сълзи!
От любовта боли!
© Опс Todos los derechos reservados