Mar 30, 2012, 9:27 PM

The Beatles и сълзи 

  Poetry
1181 0 6

Вали.

И аз валя.

А ти си слънчев!

Събра си всички вещи,

но плочите на "The Beatles" ми остави.

 

Ти си тръгваш,

но мене на кого оставяш?

 

"All you need is love" ми пееше преди,

в съзнанието оставяше следи;

на "And I love her" танцуваше с мене под дъжда,

а сега любовта тъне в ръжда.

 

Слушам "Hello Goodbye"

и знам, че това е нашият край!

 

"Beatles" и сълзи!

 

От любовта боли!

© Опс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??