21 feb 2018, 11:31

The Grand Canyon 

  Poesía
305 1 0

Дисциплината, която ми трябваше
да спра да страдам по теб,
да не сънувам, да забравям спомените,
всички закони които разбих,
като нашия портрет на плочките,
всяко довиждане от теб,
което малко по малко се превръщаше 
в сбогом,
ме научиха, че
сълзите се пазят за Големия Каньон.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??