21 февр. 2018 г., 11:31

The Grand Canyon 

  Поэзия
310 1 0

Дисциплината, която ми трябваше
да спра да страдам по теб,
да не сънувам, да забравям спомените,
всички закони които разбих,
като нашия портрет на плочките,
всяко довиждане от теб,
което малко по малко се превръщаше 
в сбогом,
ме научиха, че
сълзите се пазят за Големия Каньон.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??