22 abr 2009, 22:44

Ти 

  Poesía » De amor
638 0 2

Ти

 

Ти беше този, който ме познаваше.

Ти беше този, който обикнах и не забравих.

Ти беше този, който след всяка лъжа се кълнеше.

Ти беше този, който в пустошта намерих.

 

Ти беше този, чиято усмивка ме нараняваше.

Ти беше този с обещанията.

Ти беше този, който мечтаеше.

Ти беше този, който ми показа красотата.

 

Ти беше този с многото идеи.

Ти беше този, у когото оставих моето сърце.

Ти беше този, който не знаеше какво е обич.

Ти беше този, който  ме обгърна с ръце.

 

Ти си една мечта.

Ти си забравен миг.

Ти си в сърцето сянката.

Ти си причината за този стих.

 

Ти беше всичко,

но сега си нищо.

Горчиво гаден -

сладък спомен.

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??